De Westerkrant is het wekelijkse huis-aan-huisblad van Groningen-West, Hoogkerk en omgeving. De krant is in zijn verspreidingsgebied het belangrijkste medium voor het lokale nieuws en wordt boven­gemiddeld goed gelezen. Het gemeentenieuws voor Hoogkerk en ruime omgeving is opgenomen als ‘De Hoogkerker Koerier’ in de Westerkrant. De Westerkrant: gericht en voordelig adverteren!

Geïnteresseerd?
Bel voor een afspraak: 06 – 280 83 820. Wij komen graag bij u langs om met u te praten over de beste manier van adverteren voor u. Wij hebben niet voor niets als motto: ‘Denk klein, daar gebeurt het!’

Banner op de website

De Westerkrant heeft jaarlijkse 100.000 pagina weergaven waarvan 50.000 unieke. Dit neemt de komende tijd alleen nog maar meer toe. Dit betekent voor jou als ondernemer een hoge zichtbaarheid als je een banner op de website laat plaatsen.
Of er nu wel of niet op je banner wordt geklikt je bent zichtbaar en je wordt opgemerkt! Je bedrijfsnaam blijft hangen en als iemand zoekt naar één van jouw diensten dan komt de naam van je bedrijf weer naar voren omdat men die al vaker heeft gezien.

Belangrijk voor je website

Met een banner op de westerkrant en een link naar je bedrijfswebsite krijg je linkwaarde. Dit heeft voordelen ten aanzien van je Google positie, hoe meer links van vooraanstaande websites je hebt, hoe beter je beoordeling in Google wordt. Met een doorlopende link vanaf de Westerkrant help jij je eigen website hoger te komen in Google.

De Westerkrant is op verschillende kanalen actief. Standaard worden berichten doorgeplaatst op Facebook en Twitter. Een klik op een artikel brengt iemand altijd naar de website van de Westerkrant toe. Als daar jouw banner staat wordt je ook daar gezien.

Een Banner op de website van de Westerkrant verhoogd de vind- en zichtbaarheid van je bedrijf!

Meer weten hoe jij de positie van je website kunt verhogen en beter wordt gevonden? Kijk eens op SEO Groningen