AFRIT 36 VAN A7 NAAR MARTINI ZIEKENHUIS AFGESLOTEN

Van 17 aptil t/m 4 september

Afrit 36 Groningen-West vanaf de A7 wordt voor het project Aanpak Ring Zuid opnieuw ingericht. Daarom is het deel naar Laan Corpus den Hoorn en het Martini Ziekenhuis dicht van maandag 17 april 22.00 uur tot maandag 4 september 06.00 uur. Het deel van de afrit naar de Ring West (N370) blijft wel open.Verkeer vanaf de A7 naar het Martini Ziekenhuis of naar de rest van Corpus den Hoorn, kan omrijden via het Julianaplein, de A28 en dan afrit 39 Groningen-Zuid nemen. Voor ambulances en andere hulpdiensten met spoed is er een tijdelijke afrit gemaakt bij de Paterswoldseweg.
Kaartje van de verschillende afsluitingen op de A7 vanaf 17 april
De verschillende afsluitingen op de A7 vanaf 17 april

Ring West blijft bereikbaar

Het gaat nu dus alleen om de afrit naar de Laan Corpus den Hoorn en het Martini Ziekenhuis. Dit is, als je afrit 36 Groningen West neemt, de rechterstrook. Het Vrijheidsplein (naar Ring West) en het Julianaplein (naar de A28 en naar de zuidelijke ringweg) blijven nog wel bereikbaar.

 

Werkzaamheden

 

Het opnieuw inrichten van de afrit bestaat uit verschillende werkzaamheden. Eerst wordt de oude afrit deels verwijderen. Daarna brengen ze eps-blokken (piepschuim) aan om de weg te verhogen. Na het verhogen van de weg kan de riolering worden aangebracht. Daarna bouwen ze de afrit weer terug en plaatsen ze barriers (tussenmuurtjes) en geleiderails. Als laatste moet de definitieve bebording en de lichtmasten neegezet wordeb en het nieuwe asfalt en de belijning. Begin september is de heringerichte afrit klaar voor gebruik.

Voor meer informatie: https://www.groningenbereikbaar.nl/nieuws/afrit-36-naar-martini-ziekenhuis-afgesloten

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*