Bakkerij Hoekstra vroegtijdig uit Hoogkerk.

Vroegtijdig einde voor de winkel van Bakkerij Hoekstra.

Op dinsdag 1 februari van dit jaar opende Wouter en Femke Jacobs van Bakkerij Hoekstra uit Bedum een compleet nieuwe bakkerswinkel in het centrum van Hoogkerk. Helaas zal deze mooie bakkerswinkel zaterdag 29 oktober voor het laats zijn deuren openen.

Wouter en Femke Jacobs.

De enthousiaste ondernemers achter Bakkerij Hoekstra, namen ruim 7,5 jaar geleden de alom bekende bakkerij in Bedum over. Na een aantal jaren ervaring opdoen en de nodige uitdagingen die het runnen van een bakkersbedrijf met zich mee brengt werd er in 2021 gezocht naar een nieuwe uitdaging en kans om de bakkerij uit te breiden.
Die kans werd gevonden in Hoogkerk, een “dorp” waar sinds een aantal jaar geen ambachtelijke bakkerij meer was gevestigd. In een pand waar eerder een kledingwinkel zat werd een prachtige bakkerswinkel gerealiseerd. “Deze plek bood ons een goede kans om onze bakkerij uit te breiden, en wij wilden de inwoners van Hoogkerk graag laten genieten van ons ambachtelijk brood en banket” zo vertelt de bakker uit Bedum.

Moeilijk jaar vol uitdagingen.

Helaas verliep dit jaar compleet anders dan verwacht… Zoals bij veel ondernemers is het een moeilijk jaar vol uitdagingen. Enorme stijgingen in energie- en grondstoffenkosten, en tegenvallende verkoopcijfers in de nieuwe winkel maken dat de bakker geen keus heeft.
Ook voor de enthousiaste medewerksters in de bakkerswinkel was het een schok, zij hebben zich dit jaar met hart en ziel ingezet om van de winkel een succes te maken. En dat het dan zo, en zo snel eindigt is toch ook wel verdrietig.

Bedankt.

In Bedum blijven wij ons brood en banket op onze ambachtelijke manier maken. Via onze webshop met bezorgservice zijn onze producten ook nog in Hoogkerk verkrijgbaar, al snappen we dat dat voor veel klanten lastig is. Wij willen in ieder geval onze klanten uit Hoogkerk bedanken voor het vertrouwen, en we hopen dat jullie hebben genoten van onze lekkere producten.”

Groet Wouter en Femke Jacobs.
www.bakkerijhoekstra.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*