Diergeneeskundig Centrum Hopmans opent haar deuren voor geïnteresseerden

Open middag: 24 juni 13:00 tot 15:00, Vlasveen 9 Roden

 

 AniCura Diergeneeskundig Centrum Hopmans in Roden organiseert op 24 juni een open dag. Het nieuwe hypermoderne dierenziekenhuis aan het Vlasveen 9 in Roden is in maart geopend. Door de vragende groei naar kwalitatieve dierzorg in de regio Groningen voldeed de oude locatie aan de Groene Zoom niet meer. In het nieuwe pand worden meer mogelijkheden voor veterinaire zorg aangeboden door hetzelfde vertrouwde team van dertien dierenartsen en vijfentwintig paraveterinairen.

 

De nieuwe locatie biedt uitgebreide zorg voor dieren:

Van de jaarlijkse gezondheidscheck en vaccinatie en het reguliere consult tot zeer moderne apparatuur voor het stellen van diagnoses en voor het uitvoeren van complexe operaties. Jessica Sommer, dierenarts bij AniCura Diergeneeskundig Centrum Hopmans: “Afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Op de nieuwe locatie hebben we meer ruimte voor onze expertises orthopedie, chirurgie, cardiologie, interne geneeskunde, endoscopie/laparoscopie, dermatologie en tandheelkunde. We zijn er trots op met de geavanceerde kliniek de beste zorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren in het Noorden te kunnen bieden.”

Knuffelspreekuur


De open middag vindt plaats bij AniCura Diergeneeskundig Centrum Hopmans op het Vlasveen 9 in Roden tussen 13:00 en 15:00 uur. Middels een speurtocht krijgen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen in onder andere de operatiekamers, de fysiotherapieruimte en de ruimte waar de CT-scan, echo’s en röntgenfoto’s worden gemaakt. De kleine dierenvriend mag zijn knuffel meenemen naar het knuffelspreekuur. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*