Even voorstellen!

Mijn naam is: Miriam Bats en ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijf als hypotheekadviseur. Na jaren gewerkt te hebben als financieel adviseur bij een bank en makelaar is het nu tijd voor mijn eigen bedrijf!

Vrijheid en flexibiliteit

De reden om als zelfstandige te gaan starten is dat ik op deze manier meer maatwerk kan bieden aan de mensen. Als onafhankelijke hypotheekadviseur kan ik namelijk terecht bij verschillende hypotheekverstrekkers. Zo kan ik voor de mensen een goede vergelijking maken van zowel de rente als de voorwaarden en krijg je de hypotheek die het beste bij jouw past. Daarnaast geeft het zelfstandig zijn natuurlijk een stuk vrijheid en flexibiliteit.

Wat kunnen we bieden op een woning?

Het kopen van een huis is voor veel mensen een spannend gebeuren. Vragen als wat kunnen we bieden op een woning? Hoeveel kost dit per maand? Maar ook wat moeten we eigenlijk aan spaargeld inleggen? Of wat als mijn inkomen wegvalt? Het is fijn om mensen met dit proces te helpen. Ook nadat we met elkaar gesproken en berekend hebben wat je mogelijkheden zijn, is het verstandig om voordat je een bod gaat doen op een woning nog even weer met elkaar te overleggen. Het kan best zijn dat door bijvoorbeeld een rentewijziging jouw mogelijkheden toch net even weer anders liggen. En daarom vind ik die korte lijntjes ook zo belangrijk.

Verhuren, verduurzamen of hulp bij…

Het hoeft trouwens niet altijd over het kopen van een huis te gaan. Ook vragen als kan ik mijn woning verhuren, verduurzamen, of ik heb hulp nodig bij mijn belastingaangifte zijn vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Als Erkend Hypothecair Planner ben je veel breder opgeleid dan alleen de hypotheek regelen.

Letterlijk en persoonlijk

Mijn onderneming heet trouwens Miriam Bats Hypotheekadvies, heel lang nagedacht over de naam, maar ja dit is lekker duidelijk en persoonlijker kan niet. Een oriënterend gesprek over jouw mogelijkheden of financiële vragen is trouwens altijd vrijblijvend en kosteloos. Wat mij betreft spreken we elkaar op een plek die jij graag wilt, dus dat kan bij jou thuis, online, of als je dat fijner vind bij mij aan huis.

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van mij en mijn onderneming, wil je meer weten dan kun je natuurlijk contact opnemen of een bezoekje brengen aan mijn website www.miriambatshypotheekadvies.nl.

Ik zou het leuk vinden om je te ontmoeten en je te helpen met je hypotheek en financiële vragen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*