Fatoumata kinderburgermeester.

 

Strijden voor de titel Kinderburgermeester.

Onze leerlinge; Fatoumata heeft afgelopen juli/augustus samen met 80 andere kinderen gestreden om de titel en taak van  kinderburgermeester. Fatoumata bleef uiteindelijk over met 5 andere kinderen en wist uiteindelijk de meeste stemmen te krijgen! Per 1 september is zij beëdigd als kinderburgermeester van Groningen.

Trots op Fatoumata.

Wat zijn wij trots op; Fatoumata dat zij zich heeft aangemeld, campagne heeft gevoerd, een promo video heeft opgenomen en uiteindelijk als winnaar uit de bus is gekomen.
Haar wens als kinderburgermeester is het bedenken en organiseren van activiteiten voor kinderen. Want wie wil dat nou niet?!

Samen met burgermeester Schuiling.

Fatoumata is al gevraagd voor heel wat taken. Van het voorlezen op een school samen met burgermeester Schuiling, het eerste glas water drinken van een nieuw watertappunt tijdens de Nationale Kraanwaterdag tot het openen van een kinderfietsroute in Ten Boer. En dit is nog maar het begin!

CBS De Hoeksteen.

Wij gaan het van dichtbij meemaken en geven Fatoumata natuurlijk de kans om al deze activiteiten te doen. Het hele team, de schoolgenoten en ouders van CBS De Hoeksteen zijn trots op haar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*