HFC’15/MAKELAARDIJ SCHOKKER ZOMERTOURNOOI 2024″

Aan het organiseren van een jeugdtoernooi voor spelers vanaf 6 tot 19 jaar gaan bergen werk vooraf.
Om dit tot stand te brengen zijn vele mensen nodig om een evenement, waaraan bijvoorbeeld in 2024 circa 160 teams/2000 spelers deelnemen, in goede banen te lijden.
Op de toernooidagen zijn vele vrijwilligers nodig.
Tot en met het toernooi in 2024 is de organisatie er weer prima in geslaagd om het grote benodigde aantal personen om het geheel in goede banen te leiden en te mobiliseren.

 

Naast het vinden van het grote aantal vrijwilligers is het vinden van sponsoren die het gigantische jeugdvoetbal-evenement van de  zeer noodzakelijke, financiële ondersteuning voorzien. Evenals in voorgaande edities is de organisatie daar ook dit jaar weer in geslaagd. Als hoofdsponsor treed ook dit jaar Makelaardij Schokker uit Hoogkerk weer op.
Naast de hoofdsponsor zijn er nog vele sponsoren die het toernooi financieel ondersteunen. Om het toernooi te doen plaatsvinden is de organisatie, die uit tien personen bestaat, in september al weer bezig om de editie van 2025 (10 jarig bestaan HFC’15) op dezelfde succesvolle manier als de vorige edities te laten verlopen.

Een prima sfeer

De vele  inspanningen hebben ertoe geleid dat de editie van 2024 onder een prima gesternte van start kon gaan. Zowel binnen als buiten de lijnen heerste een prima sfeer.
Op sportieve wijze streden de jeugdige deelnemers, ieder naar haar mogelijkheden, vol passie om de ereprijzen. Het spel binnen de lijnen werd door het grote aantal van 34 scheidsrechters op prima wijze geleid.
De organisatie en de vele medewerk(st)er(s) kunnen wederom terugkijken op een uitstekend georganiseerd jeugdvoetbaltoernooi.
Met gepaste trots kan worden vastgesteld, dat de doelstelling om de jeugdige spelers en hun aanhang een spektakel voor te schotelen, zeer zeker is geslaagd.
De lofuitingen van de deelnemende verenigingen en van het publiek aan het adres van allen, die hebben bijgedragen om het mega-toernooi van 2024 opnieuw tot een uitstekend einde te brengen, waren niet van de lucht. Een stimulans voor de ervaren organisatie om na de vakantie te beginnen aan de voorbereiding van de editie 2025.

Tekst: Henk Hazekamp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*