HOE KOM IK BIJ HET MARTINI ZIEKENHUIS?

Tijdens grote wegwerkzaamheden is de bereikbaarheid van de ziekenhuizen een belangrijke factor. De ziekenhuizen blijven altijd bereikbaar, maar soms moet je wel even omrijden. Daarom leggen we je in dit artikel graag uit hoe je het beste bij het Martini Ziekenhuis komt.

Dit artikel wordt telkens geüpdatet. Ook tijdens Operatie Ring Zuid leggen we op deze pagina uit welke routes je kunt nemen naar het Martini Ziekenhuis.

 

AFSLUITINGEN RING WEST IN MAART

Vanaf vrijdag 1 maart 22.00 uur is Ring West in zuidelijke richting dicht (richting het Vrijheidsplein). Vanaf vrijdag 8 maart 22.00 uur is de weg ook dicht richting het noorden (richting Paddepoel/Zuidhorn). Beide afsluitingen duren tot donderdag 21 maart 06.00 uur. Van 8 tot 21 maart is Ring West dus in beide richtingen dicht. In het weekend van vrijdag 1 maart 22.00 uur tot zondag 3 maart 22.00 uur is op Ring Zuid ook de afrit 36a richting Martini Ziekenhuis afgesloten.

 

HOE REIS JE TUSSEN 1 EN 3 MAART?

 

In dit weekend is de westelijke ringweg dicht van de Peizerweg tot aan het Vrijheidsplein. Daarnaast is op de zuidelijke ringweg vanuit het Julianaplein afrit 36a richting het Martini Ziekenhuis dicht.

Vanaf Ring West: neem op de westelijke ringweg afrit 17 Hoogkerk (Hoendiep). Je rijdt via het Hoendiep naar Hoogkerk en bij de rotonde sla je linksaf naar de Johan van Zwedenlaan. Deze weg rijdt je uit tot aan de A7. Neem de A7 richting Groningen en ga er bij afrit 36 Groningen-West af richting het Martini Ziekenhuis.

Vanaf Ring Zuid: sla bij het Julianaplein linksaf naar de A28 richting Assen. Vervolgen verlaat je de weg bij afrit 39 (Groningen-Zuid) en rijd je over de Laan Corpus den Hoorn naar het Martini Ziekenhuis.

HOE REIS JE TUSSEN 4 EN 21 MAART?

In deze periode is de afrit 36a weer open. Ring West is dicht richting het Vrijheidsplein. Hoe kom ik bij het Martini Ziekenhuis?

Vanaf Ring West: verkeer dat normaal via Ring West zou rijden, moet omrijden via de noordelijke, oostelijke en zuidelijke ringweg. Via afrit 36a kom je vervolgens op de Laan Corpus den Hoorn richting het Martini Ziekenhuis. De omleiding via het Hoendiep en Hoogkerk vervalt, omdat de toerit bij Hoogkerk naar de A7 richting de Groningen dicht is van 4 maart 22.00 uur tot 16 maart 06.00 uur.

Verkeer kan ook via de Peizerweg naar de Paterswoldseweg richting het Martini Ziekenhuis. Vanaf de A28 kun je via de afrit 39 Groningen-Zuid naar het ziekenhuis rijden.

Vanaf 8 maart is de westelijke ringweg ook richting het noorden dicht tussen het Vrijheidsplein en de Peizerweg. Dit heeft geen invloed voor je route naar het Martini Ziekenhuis, maar op de terugweg kun je er wel mee te maken hebben.

Lees hier meer over de afsluitingen op de westelijke ringweg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*