Kenniscentrum Ondernemingsraad lanceert innovatief platform voor duurzame medezeggenschap

Meppel, januari 2024 – Kenniscentrum Ondernemingsraad zet een nieuwe standaard voor medezeggenschap met de lancering van een digitaal platform. In een tijd van voortdurende verandering en uitdagingen biedt het centrum niet alleen kennisdeling maar ook een inspirerende plek waar de invloed van ondernemingsraden wordt vergroot. Ontdek hoe Kenniscentrum Ondernemingsraad een krachtige partner kan zijn in de groei en ontwikkeling van jouw ondernemingsraad.

Op maat gemaakte trainingen

Kenniscentrum Ondernemingsraad presenteert op maat gemaakte trainingen en een online leeromgeving die gericht zijn op het vergroten van de impact van ondernemingsraden. Onze ervaren trainers bieden dynamische en informatieve sessies, ontworpen om de vaardigheden en kennis van deelnemers te versterken. Deze trainingen bieden een waardevolle gelegenheid voor ondernemingsraden die streven naar groei en helpen leden en bestuurders om de echte potentie van medezeggenschap te benutten.

 

Expertise en het delen van kennis

Wat ons onderscheidt is ons netwerk van specialisten en ervaren trainers. Relevante kennis wordt op een frisse manier gedeeld en helpt ondernemingsraden en bestuurders om er direct mee aan de slag te kunnen gaan. We ontzorgen ondernemingsraden door het aanbieden van tools om effectief te communiceren met medewerkers. Allemaal met als doel om het potentieel van medezeggenschap maximaal te benutten. De perfecte balans tussen speelsheid en inhoud is hierbij uniek.

Voor meer informatie

Kenniscentrum Ondernemingsraad

info@kcor.nl

+31853039622

Blankenstein 143
7943 PE Meppel

 

Over Kenniscentrum Ondernemingsraad

Kenniscentrum Ondernemingsraad biedt een breed scala aan krachtige trainingen en online lessen. Onze toegewijde trainers zijn experts in het omgaan met verschillende uitdagingen. Wij helpen ondernemingsraden om impact te vergroten door kennis te bevorderen en praktische zaken gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd bouwen wij een sterke gemeenschap op waarin wij kennis delen. Doe mee met onze gedreven en sociale gemeenschap voor blijvende verandering en slimme besluitvorming.

 

Kenniscentrum Ondernemingsraad nodigt alle ondernemingsraden, OR-leden, toegewijde bestuurders en ambtelijke secretarissen uit om met ons mee te doen. Wij hopen je binnenkort te zien!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*