Michael (37) uit Muntendam wint 155.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Inwoners uit Muntendam vallen opnieuw in de prijzen

 

Michael (37) uit Muntendam is de winnaar van 155.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Michael alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Michael was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 9649 uitgenodigd in de studio. In de eerste aflevering van dit seizoen waren er vijftig deelnemers uit dezelfde wijkcode uitgenodigd en in de prijzen gevallen.

Samen met zijn vriendin

Michael (37) was samen met zijn vriendin aanwezig in de studio. Ze kennen elkaar al tien jaar. Michael heeft drie kinderen van twee, zeven, en dertien en is werkzaam bij een telecombedrijf. Op de vraag van Linda of hij nog wensen heeft antwoordde hij: ”Ik zou graag met de kinderen een keer naar Disneyland willen in Parijs of misschien zelfs Florida. Daarnaast is het een droom om een keer een reis te maken naar Australië. Het lijkt me een ontzettend mooi land.” Na een spannend finalespel koos Michael ervoor om het bod van de bank van 155.000 euro te accepteren en niet verder te spelen.

 

Drie winnaars uit Muntendam

Naast Michael gingen er nog twee andere winnaars uit Muntendam met een mooie prijs naar huis. Ulrike uit Muntendam won een reis naar Zuid-Afrika ter waarde van 10.000 euro inclusief 1.000 euro zakgeld. Ulrike won deze prijs omdat Michael deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk. Daarnaast kwam Johan uit Muntendam tot de tweede ronde, maar viel daar als eerste af. Als troostprijs nam hij 1.000 euro mee naar huis.

 

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.    

 

Postcode Loterij Miljoenenjacht’ was tot en met 1 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6

Ulrike uit Muntendamwint een reis naar Zuid-Afrika bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.

 

Johan uit Muntendam wint 1.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*