Reuzenrad aan de Ring

Rondje stad’ krijgt een nieuwe betekenis met Reuzenrad aan de Ring.

Vanaf 22 december tot en met 31 december 2022 kun je plaatsnemen in het 33 meter hoge reuzenrad bij het Julianaplein. Je krijgt hier een fantastisch uitzicht op de werkzaamheden en de stad zelf. Mis deze unieke ervaring niet. De entree is 2 euro. Tickets zijn alleen online te bestellen. Omwonenden ontvangen vrijkaarten. De opbrengst is voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Reuzenrad aan de Ring wordt mogelijk gemaakt door Combinatie Herepoort, Groningen Bereikbaar, Gastvrij Groningen en diverse sponsoren.

Openingstijden.

Het reuzenrad start op donderdag 22 december om 11.00 uur en draait voor het laatst op zaterdag 31 december om 17.00 uur. Het reuzenrad is elke dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur behalve op eerste kerstdag en oudejaarsdag. Het reuzenrad is dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Let op: er is geen verkoop aan de kassa. Je koopt je tickets online.

Bereikbaarheid.

Het reuzenrad is goed bereikbaar met het OV, op de fiets of lopend. Er zijn geen parkeerplekken beschikbaar. Check voor je bezoek aan het reuzenrad www.groningenbereikbaar.nl voor de actuele werkzaamheden.

Vrijkaarten.

Heb je een vrijkaart gekregen? Dan moet je die eerst nog omzetten in een ticket. Dat doe je door via de link hierboven tickets te bestellen en dan je kortingscode  in te voeren. L

Doneer extra

De opbrengst van de tickets gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis, maar zelf doneren kan ook. Doneren kan ook via Tikkie. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om ’s ochtends gezond op te staan, of de kinderen naar school te brengen, of met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis komen, weten daar alles van. Net als hun ouders. Het Beatrix Kinderziekenhuis kan wel wat hulp en bijdragen gebruiken om het verblijf van zowel kinderen als ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan zelfs een ziekenhuis af en toe als ‘thuis’ voelen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*