ROTONDES BIJ OSLOWEG EN GOTENBURGWEG TOT EIND DECEMBER DICHT

Osloweg en de Gotenburgweg.

De rotondes die de Osloweg en de Gotenburgweg met elkaar verbinden, worden tot vrijdag 23 december afgesloten voor alle verkeer. Vanaf maandag 24 oktober is de noordelijke rotonde en de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg dicht. Op maandag 21 november gaat ook de zuidelijke rotonde, waar onder andere de Bergenweg op aansluit, dicht. Voor fietsers wordt een tijdelijk fietspad aangelegd.

24 okt-23 dec: noordelijke rotonde.

De noordelijke rotonde gaat op maandag 24 oktober om 07.00 uur dicht. Dat betekent dat verkeer in beide richtingen niet meer onder de ringweg door kan rijden. Verkeer vanaf de Osloweg kan ook niet via de Euvelgunnerbrug naar de Bornholmstraat toe.

Omleidingen.

Verkeer tussen de Osloweg (noordzijde) en Gotenburgweg (zuidzijde) wordt omgeleid via de Euvelgunnerweg, Sint Petersburgweg en Bornholmstraat en andersom. Verkeer uit het gebied Eemspoort/Euvelgunne kan omrijden via Ring Zuid (oprit Kieler Bocht) en Ring Oost (afrit Meerstad).

T-kruising

Voor een betere doorstroming van het autoverkeer van de Osloweg naar de Gotenburgweg en omgekeerd vervangt aannemer Combinatie Herepoort de noordelijke rotonde door een T-kruising. De rotonde aan de zuidzijde van de ringweg blijft wel bestaan, maar krijgt de komende maanden de definitieve inrichting. De werkzaamheden zijn naar verwachting op vrijdag 23 december om 17.00 uur afgerond. Meer informatie over deze werkzaamheden lees je op de website van Aanpak Ring Zuid.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*