Roze Zaterdag Groningen trapt Queer Year af met Talent Room x SPOT TV tijdens ESNS

 Op vrijdag 19 januari opent Roze Zaterdag Groningen met een spetterend evenement: Talent Room x SPOT TV in The Social Hub tijdens ESNS. In samenwerking met SPOT TV, ESNS en The Social Hub markeert deze avond het startschot voor een jaar vol activiteiten ter voorbereiding op Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Talent Room

Van 16:30 tot 19:00 uur verandert The Social Hub in de Talent Room, met live optredens van Zangzaad, Timethy, Charlot (Noorderslag act), Danytha, en speciale gasten zoals The Vices, Noor, Moyo Fyre, die plaatsnemen in de SPOT TV Live studio. In deze live talkshow wordt dieper ingegaan op authenticiteit en de vrijheid om jezelf te zijn. Het evenement symboliseert de start van het Queer Year, een initiatief om diversiteit te vieren en de weg vrij te maken voor Roze Zaterdag.

Over Roze Zaterdag en het Queer Year


Roze Zaterdag, de jaarlijkse landelijke Pride die sinds de jaren 70 de vrijheid en emancipatie van de lhbti+-gemeenschap viert, zal in 2024 op 22 juni in Groningen plaatsvinden. Pride Groningen en het 75-jarig bestaan van het COC Groningen & Drenthe zullen dit jaar samen met Roze Zaterdag optrekken. Met 30.000-40.000 verwachte bezoekers belooft het een hoogtepunt te worden, met allerlei activiteiten in de binnenstad. De Grote Markt zal het centrale punt zijn met een groot podium, feestelijke parade, informatiemarkt, roze kerkdienst en diverse optredens van landelijke artiesten en lokale talenten. Het jaar 2024 is bovendien uitgeroepen tot Queer Year, waarin diverse activiteiten plaatsvinden ter ere van Roze Zaterdag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*