Spot Burdy in de bus!

Burdy de zingende buschauffeur is een Groningse hit

Welkom in de Bus’ is de lancering al meer dan 270.000 keer beluisterd. Ter ere van dit succes start een winactie voor wie deze lokale beroemdheid in de bus spot. 

Gronings succes

De single ‘Welkom in de bus’ is sinds de lancering op 12 mei op Spotify 170.000 en op YouTube 100.000 keer beluisterd. Ter ere van de lancering gaf hij een verrassingsconcert in de stadsbussen, tot grote hilariteit van de reizigers. Wanneer Burdy niet in de studio muziek aan het maken is, dan rijdt hij onder de naam Bert Schaap in de bussen van Qbuzz door Groningen en Drenthe. Burdy maakt muziek over het noorden en is betrokken bij wat er speelt: “De bus is natuurlijk een belangrijk ding, ook voor de jeugd, en we hopen dat zoveel mogelijk mensen vaker de bus nemen.”

Winactie

Op dinsdag woensdag 12 juli, twee maanden na de lancering, start de winactie spot #burdyindebus. Reizigers die Burdy achter het stuur van de bus in Groningen of Drenthe zien zitten en met hem op de foto gaan, maken kans op twee dagkaarten voor in de bus om mee door Groningen en Drenthe te broezz’n. De actie loopt tot en met 31 juli.
Bekijk de voorwaarden op: broezzn.nl.

Optreden Burdy op hoofdstation Groningen bij lancering single Welkom in de bus. Foto: Andrea Hooymans

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*