Terra Assen houdt 24 januari 2024 Open Dag

Op 24 januari 2024 nodigt Terra Assen alle leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers van harte uit voor de Open Dag. Tijdens de Open Dag krijgen leerlingen de kans om de school van binnenuit te ervaren, met een overvloed aan activiteiten en informatie om een goed beeld te krijgen van het unieke onderwijsaanbod van Terra Assen.
Op Terra Assen is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra is de school waar je denkt én doet!

Open Dag


Een spannende periode voor groep 8 leerlingen; het kiezen van een middelbare school. Voordat je die keuze maakt, is het fijn om eerst de scholen te bezoeken. De Open Dag is daar het moment voor. Op woensdag 24 januari 2024 zijn achtste-groepers tussen 16.00 – 20.30 uur van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers langs te komen op de Open Dag van Terra Assen. Er wordt informatie gegeven over de leerwegen vmbo-groen en het Groene Lyceum. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van de lessen én activiteiten die bij Terra gegeven worden. Zo kunnen zij meedoen met lesjes en proefjes. Uiteraard staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen te beantwoorden.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden die Terra Assen biedt voor een uitdagende en inspirerende middelbare schooltijd.
Kijk voor meer informatie op:  assen.voterra.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*