Terra Eelde blikt terug op succesvolle Open Dag

Terra Eelde kijkt met trots terug op een geslaagde Open Dag die op woensdag 31 januari 2024 plaatsvond. De Open Dag, die bedoeld is om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de school en de leerwegen, trok een groot aantal bezoekers.

Enthousiast team

Bezoekers, waaronder ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden, werden ontvangen door een enthousiast team van medewerkers en leerlingen die klaarstonden om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Tijdens de Open Dag konden bezoekers sfeer proeven en kregen zij informatie over het onderwijsaanbod en de begeleiding. Leerlingen konden de school, het praktijkgebouw en de sporthal bekijken en deelnemen aan verschillende activiteiten zoals bloemstukje maken, sleutelhanger ontwerpen, viooltjes stekken en parcours in het gymlokaal afleggen. Hierdoor kregen ze een goed inzicht in het dagelijkse leven op Terra Eelde.

Allemedewerkers staan klaar

“Het is enorm fijn om leerlingen en ouders/verzorgers in de school te verwelkomen”, aldus Linda Vree, afdelingsdirecteur Terra Eelde. “Alle medewerkers staan klaar en ook huidige leerlingen van Terra helpen graag mee tijdens de Open Dag. Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht geven en zo goed mogelijk helpen. We hopen dat de leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan na het bezoeken van de Open Dag een goede schoolkeuze kunnen maken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*