TIJDELIJK RIJSTROOK MINDER OP A7 TUSSEN HOOGKERK EN GRONINGEN

Op dit moment rijdt het verkeer al op versmalde stroken

Van maandag 13 maart 06.00 uur tot vrijdag 24 maart 22.00 uur is er op de A7 tussen Hoogkerk en afrit 36 Groningen-West een rijstrook afgesloten voor verkeer richting Groningen. Op dit moment rijdt het verkeer hier al op versmalde rijstroken, maar vanaf maandag gaat er een rijstrook dicht. Er blijft één rijstrook beschikbaar voor verkeer richting Groningen. Na 24 maart rijdt het verkeer hier weer op de versmalde rijstroken, maar zijn er in beide richtingen wel weer twee banen beschikbaar.

Kans op files!

Vooral in de ochtend- en avondspits verwachten we files vanwege deze afsluiting. Automobilisten naar Groningen zouden daarom goed op P+R Leek kunnen parkeren en verder met de bus. De bussen kunnen op de A7 via de vluchtstrook langs de file rijden. Houd wel rekening met mogelijke stakingen van het OV in deze periode.

Werkzaamheden

Na 24 maart rijdt het verkeer hier weer op de versmalde rijstroken, maar zijn er in beide richtingen wel weer twee banen beschikbaar. Van 17 april tot 15 mei en later in de zomer gaat deze rijstrook weer dicht. Ook enkele op- en afritten gaan dan dicht. De afsluitingen zijn nodig voor het project Aanpak Ring Zuid.

Blijf op de hoogte via: www.groningenbereikbaar.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*