Toerit Peizerweg naar Ring West dicht

Vanaf  vanavond 22.00 uur tot vrijdag 21 maart 06.00 uur is de toerit naar de westelijke ringweg (N370) vanaf de Peizerweg dicht. Het gaat om de toerit richting het zuiden (Vrijheidsplein). De toerit richting het noorden is wel open. Ook de afrit Peizerweg blijft beschikbaar. 

Verkeer dat richting het Vrijheidsplein wil vanaf de Peizerweg, wordt omgeleid. Ze worden in tegengestelde richting de westelijke ringweg opgeleid, dan meteen de ringweg weer af bij afrit 17. Onderaan de afrit kom je bij een rotonde, daar kan je direct de ringweg weer op richting het Vrijheidsplein, de zuidelijke ringweg en de A7.

WERKZAAMHEDEN

Voor het project Aanpak Ring Zuid, wordt het deel waar de zuidelijke en westelijke ringweg samenkomen ook aangepakt. Daaronder valt ook deze toerit. Tijdens deze afsluiting wordt er gewerkt aan het riool en worden er asfalteringswerkzaamheden gedaan. Van 1 tot 21 maart is ook de westelijke ringweg vanaf de Peizerweg naar het Vrijheidsplein dicht. Van 8 tot 21 maart is de westelijke ringweg ook in noordelijke richting dicht.

Kijk voor meer informatie op:http://www.Groningenbereikbaar.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*