Vacature looptrainer

Heb jij passie voor hardlopen en lijkt het je leuk om dit te delen met anderen? Dan is de rol van looptrainer bij onze club misschien iets voor jou. Loopgroep Hoogkerk is op zoek naar een nieuwe looptrainer. We zoeken bij voorkeur een trainer met ervaring als hardlooptrainer, maar een sportinstructeur of student uit het sportonderwijs die het leuk lijkt om hardlooptrainingen te geven, nodigen we ook van harte uit om te reageren. Loopgroep Hoogkerk kan eventueel een opleiding aanbieden via de Atletiekunie.

Wie zijn wij?

Loopgroep Hoogkerk bestaat sinds 1995 en heeft ongeveer 60 leden, variërend in leeftijd en geslacht. Er wordt getraind op de woensdagavond van 19.15 tot ongeveer 20.45 uur. Daarnaast wordt er door een deel van de leden gezamenlijk gelopen op de zondagochtend. Doel van de loopgroep is in de eerste plaats gezellig met elkaar bezig zijn, waarbij presteren niet moet maar mag. Een (ruim) aantal leden neemt regelmatig deel aan leuke hardloopevenementen, ieder op zijn eigen niveau. Naast de hoofdtrainer, zijn er ook een paar hulptrainers binnen de vereniging.

Functieprofiel:

(bij voorkeur) ervaring als trainer en in staat om een trainingsplan op te stellen en deze op enthousiaste en positieve manier over te brengen.
Ben jij enthousiast en heb je affiniteit met hardlopen? Lijkt het je leuk om training te geven aan deze enthousiaste groep hardlopers?
Reageer dan uiterlijk 15 mei door jouw motivatie te mailen naar info@loopgroephoogkerk.nl.
WIl je meer weten over onze loopgroep, kijk dan op www.loopgroephoogkerk.nl of neem contact op met Arnout Venekamp (06 52475140)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*