VEEL WEGAFSLUITINGEN DEZE ZOMER

meerdere en soms langdurige afsluitingen gepland

Er moet nog veel gebeuren voor het project Aanpak Ring Zuid voordat het autoverkeer in september 2024 over de nieuwe ringweg kan rijden. Daarom zijn er ook deze zomer op verschillende plekken meerdere en soms langdurige afsluitingen gepland. Zo is Ring Zuid tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne anderhalve maand dicht, zijn er weekendafsluitingen op de A28 en de A7 en is er op deze beide snelwegen voor langere tijd maar één rijstrook beschikbaar.

Start vóór de zomervakantie

Verschillende afsluitingen starten al twee weken vóór de zomervakantie, vanaf 8 juli. Ons advies voor deze zomer: check voor vertrek. Pak de fiets of het OV waar dat kan. Toch met de auto? Maak gebruik van een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad. Houd rekening met extra reistijd.

Situatie verandert vaak

Er zijn in de zomer meerdere afsluitingen achter elkaar en de ene afsluiting duurt langer dan de andere. Dat betekent dat de situatie op de weg bijna iedere week anders is. Check daarom van tevoren welke afsluitingen er gelden op het moment van jouw reis. Op onze pagina ‘Wat is dicht?’ vind je een overzicht met welke wegen op welk moment dicht zijn.

Omleidingen en details

Kort voor de start van de verschillende werkzaamheden geven we aanvullende informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Houd onze website of social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*