Verkeershinder door werkzaamheden Hoogkerk

Afrit 35 Hoogkerk afgesloten vanaf 5 september

Tussen Hoogkerk en Corpus den Hoorn zijn de komende maanden werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg. Naast een stremming van de Piccardhof tunnel is ook de afrit 35 Hoogkerk en de bus afrit een aantal maanden gesloten, tot begin november.

Werkzaamheden zuidelijke ringweg tussen Hoogkerk en rotondes Corpus den Hoorn/Stadspark
Tussen Hoogkerk en Corpus den Hoorn werken we aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg. Na de zomervakantie gaan we een nieuw riool aanleggen, de weg verbreden, de bermen inrichten en kabels aanleggen. Eind oktober plaatsen we de geluidsschermen terug.

Werkzaamheden viaduct busbaan Hoogkerk
We starten 5 september met het renoveren van het viaduct over de busbaan bij Hoogkerk. We zijn ongeveer twee weken bezig met sloopwerkzaamheden. Daarna bouwen we het viaduct weer op, hier zijn we tot en met november mee bezig. Tijdens deze werkzaamheden is afrit 35 richting Hoogkerk dicht vanaf het Julianaplein. Tot en met 28 oktober is ook de afrit voor de busbaan dicht.

De onderdoorgang bij de Peizerweg blijft toegankelijk voor fiets- en busverkeer. Fietsers dienen af te stappen en door de containers te lopen.

Hinder
De sloopwerkzaamheden bij het viaduct over de busbaan bij Hoogkerk kunnen trillingen en geluidshinder veroorzaken.

Zo blijft u op de hoogte
Actuele informatie over het project Aanpak Ring Zuid: www.aanpakringzuid.nl/werkzaamheden. Aanmelden voor digitale nieuwsbrief West of voor de SMS-service (bericht bij veranderingen in de planning): www.aanpakringzuid.nl/aanmelden.

Vragen en klachten
Heeft u vragen, zorgen of klachten over de werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij het Loket Verkeer en Werkzaamheden, (050) 367 89 89 of loketverkeer.werkzaamheden@groningen.nl.

Bron: Groningen Bereikbaar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*