Wethouder Marjan Sijperda overleden

Geschokt hebben wij dinsdagmorgen kennisgenomen van het overlijden van wethouder Marjan Sijperda. Als bestuur en medewerkers van de gemeente Westerkwartier zijn wij intens verdrietig door dit bericht. Marjan was al enige tijd ziek.

 

Marjan Sijperda overleed maandag 1 april en werd 61 jaar.

 

Ons medeleven gaat uit naar haar man, kinderen en verdere familie en vrienden. Wij wensen iedereen in haar omgeving veel sterkte en troost om dit enorme verlies te dragen.

Burgemeester Ard van der Tuuk: “We zijn zeer aangedaan door dit verdrietige bericht. Het overlijden van Marjan raakt ons diep. Wij hebben grote bewondering voor Marjan als mens en voor de wijze waarop zij omging met haar ziekte. Marjan Sijperda was tot 2022 collega en daarna wethouder. In onze herinnering staan we stil bij de jarenlange inzet en toewijding die zij voor onze gemeente heeft gehad.”

 

Marjan Sijperda was vanaf 2022 wethouder namens VZ Westerkwartier. Daarvoor was zij medewerker van de gemeente Westerkwartier. Voor de samenvoeging tot gemeente Westerkwartier was zij griffier van de voormalige gemeente Marum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*