Zwembad Hoogkerk viert opening seizoen

Zwembad Hoogkerk is geopend!
Met het lekkere weer van de komende week een perfecte timing. Het zwembad viert de opening van het seizoen met twee leuke extra’s: een zonnebranddispenser met gratis zonnebrand voor bezoekers en vijftig gratis toegangskaartjes voor stichting Quiet.

 

Beide acties zijn het resultaat van een samenwerking met Univé Noord-Nederland. De coöperatieve verzekeraar is sinds dit seizoen als Supporter van Sport aan het zwembad verbonden. Als verzekeraar zonder winstoogmerk, investeert Univé het geld dat overblijft in de lokale samenleving. Dat doet de coöperatie door bijvoorbeeld als partner verbonden te zijn aan sportieve of maatschappelijke evenementen en door beweegactiviteiten te ondersteunen.

 

Gratis zonnebrand

Met de dispensers wil Univé mensen alert maken op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon en zo de kans op huidkanker verkleinen. Om gasten te wijzen op het belang van zonnebrand, voorziet Univé dit voorjaar ruim tachtig buitenbaden, horecagelegenheden, speeltuinen en andere openbare plekken in Noord-Nederland van een zonnebranddispenser.

 

Toegangskaartjes voor stichting Quiet

Daarnaast heeft Univé vijftig toegangskaarten voor het zwembad gekocht. Deze kaarten zijn geschonken aan Stichting Quiet. Stichting Quiet biedt Hoogkerkers die leven in armoede gratis producten en diensten van lokale ondernemers. “Ik ben superblij dat we zo een flink aantal gezinnen een leuke, onbezorgde dag in het zwembad kunnen aanbieden”, reageert Jolanda Maassen van de stichting.

Foto:

Erika Broekema (Univé Noord-Nederland) overhandigt de

zonnebranddispenser aan Michiel Kasteleijn (Zwembad Hoogkerk)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*