Lies in Zicht; Leuk nieuws!

Lies van der Wal-Oosterhoff

Zondag was een beetje een druilerige dag. Wat regen, geen zon en ik had ook niet de behoefte naar buiten te gaan. Toch kreeg ik op deze dag goed nieuws.

We waren vroeg opgestaan, maar voor onze begrippen hadden we heerlijk uit geslapen. Mijn man ging achter huis wat dingen doen zoals hout schikken en de beestjes extra aandacht geven. Ik ben de afgelopen tijd wat grieperig dus voor mij was het niet slecht om binnenshuis te vertoeven. Gelukkig is daar ook nooit gebrek aan werk. Niet dat ik perse aan het werk moet maar het is handig als je wat om handen hebt, wat je ontlast tijdens de werkweek.

Eerst onder het genot van een kopje koffie de computer bijwerken en de boekhouding op orde maken. Wat studeren voor een examen die ik over een paar weken heb. En verder deed ik wat aan ontspanning in de vorm van Facebook. Er staan daar ook wel super interessante dingen op.

Plots kreeg ik een mail binnen die mijn aandacht trok. Ik had een verhaal gestuurd naar iemand die een boek gaat uitgeven en daar andere schrijvers voor uitnodigde. Je kon dus meewerken aan het boek. Ik rekende nergens op toen ik meedeed, maar de mededeling op de mail voor mij was super nieuws. Ik word met mijn verhaal opgenomen in zijn boek. Niet dat ik eraan verdien maar gewoon voor de lol. Ik ga nog niet verklappen waar het boek over gaat, maar ik houd iedereen op de hoogte.
Mijn dag was dus opeens een stuk zonniger dan toen hij begon. Niet dat het een vervelende dag was, integendeel. Maar wat kleurt je dag anders met dat beetje positief nieuws. Het brengt een stukje zonneschijn in je huis. Nu kan ik vast weer goed slapen en waarschijnlijk dromen over het nieuwe boek. Dat alles door leuk nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*