Lies in Zicht; Muziek

Lies van der Wal-Oosterhoff

Mijn muzieksmaak zit een beetje in de richting van folk, blue Grass, country en soms (hard) rock. Vaak houd ik me niet meer zo bezig met het ontdekken van nieuwe muziek. Je blijft een beetje hangen denk ik.

Wanneer ik een lange tijd in de auto zit, luister ik doorgaans naar mijn eigen gebrande cd’s of naar NPO radio2. Een paar maand geleden reed ik in de auto met NPO radio2 op de achtergrond. Plots hoorde ik een leuk deuntje, dus de volume schroefde ik al snel op. Ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen zo leuk vond ik dit nummer. Dus goed luisteren naar de DJ wat, hoe en alles wat ik maar gewaar kon worden van dit geweldige lied. Omdat ik auto reed moest ik natuurlijk wel onthouden wat voor info er kwam. Want schrijven en autorijden, gaat niet samen. Maar ik hoorde iets van de titel wat ik volgens mij niet kon vergeten.

Thuis gekomen en nog steeds enthousiast, ging ik direct speuren op YouTube. Dus toch niet goed onthouden… Maar gelukkig kan je tegenwoordig op de site van NPO radio2 nakijken wat er in de voorgaande tijd op de radio is gespeeld. En na enig onderzoek kwam ik erachter dat het Nathaniel Rateliff & The Night Sweats was, met het nummer I need never get old. Wat een te gek nummer en dito band.
En wat denk je? Ze traden afgelopen donderdag op in de Oosterpoort in Groningen! Dus ik was daar ook. Wat een te gek optreden was dat. Dit concert staat van alles wat ik ooit heb gezien op nummer 1.

Ook nu wordt er dus steeds weer nieuwe en geweldige muziek gemaakt. Toch een reden om je altijd opnieuw je te laten verrassen, je bent er nooit te oud voor. Muziek blijft boeien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*