Naomi aan ’t woord

Robert, Naomi en René

 

Boeruuhh!

 

Het is zondagavond. De hele week hou ik me al bezig met de vraag; Wie kiezen de laatste twee boeren. Ja, ik kijk boer zoekt vrouw. Ik vind het een heerlijk oprecht programma. Het zal net als het meeste op tv wel gemanipuleerd worden maar daarvoor steek ik mijn kop in het zand. Er is niks mooier dan de vreselijk ongemakkelijke verliefdheidjes van boeren. En boerinnen. Voor degene die het kijkt, Steffi is mijn favoriet. Nooit eerder was er een boerin zo verlegen en onzeker. En nu waagt ze zich op het liefdespad. Met een cameraploeg op nog geen meter afstand, die alle gênante momenten vastlegt. Ik krijg er haast buikpijn van, maar ik vind het prachtig!

Dus, de laatste twee boeren hadden nog een vrouw te kiezen. Ongemakkelijk en een beetje stotterend kozen ze beide. VERKEERD! Geschokt zaten we op de bank en keken toe. Onze favoriete dames naar huis gestuurd. Echt balen als je weken zit te kijken en dat die boer dan niet doet wat ik voor ogen had. En ja, ik had gelijk. Want nu twijfelt ie al aan zijn keuze. Ik ga er helemaal in op, heerlijk.

Zoveel beter dan al die programma’s waarin kandidaten volledig in hun nakie gaan. Onder het mom van, zo dat hebben we maar gehad. Voor je iemands gezicht hebt gezien ken je al de naakte waarheid. Vreselijk! Mij niet gezien, ik heb al plaats vervangende schaamte als ik kijk. Als ik al kijk want ik mag graag met een bord eten voor de tv. Dit maakt het niet bepaald smakelijker.  Met je blote kont op tv. En de volgende dag gezellig weer de supermarkt in. Zelfs bekende Nederlanders laten zich strikken voor een bloot avontuur. Ik denk dat ze er behoorlijk voor betaald worden. Nu is het wachten op blote boeren die een vrouw zoeken. Het liefst een blote!  Kijkcijferhit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*