Naomi aan ’t woord; Oud & Nieuw

Robert, Naomi en René

En zo is het alweer bijna oudjaars-avond. Het jaar is omgevlogen. Het lijkt vorige week dat de politie op de stoep stond omdat we niet wilden wachten met ons prachtige vuurwerk pakket. Kennelijk mag je dus echt niks afsteken om half negen ’s avonds. Het was maar één doos. Maar die doos bleek je te kunnen zien aan de andere kant van de stad. Onze straat was fel verlicht, in allerlei prachtige kleuren. Het was voor de politie niet moeilijk om de daders op te sporen, aangezien het karton nog lag te fikken op de stoep. Met excuses en een pruillip kwamen we weg met een waarschuwing. Dit jaar toch maar even wachten tot twaalf uur.

We hebben wel wat te vieren. Het was een goed jaar! Wat een geweldige zomer hebben we gehad. De temperaturen waren heerlijk en de zomer duurde vooral ook lekker lang. Iets wat we ons nu amper nog kunnen herinneren. We hebben goeie films gezien, af en toe heerlijk gegeten. Allemaal hebben we onze verjaardag gevierd en geproost op het feit dat we weer een jaar ouder mochten worden.

Het overnemen van de Westerkrant is ook wel een feestje waard. Na een pittige start, waarin nog heel veel viel te leren hebben we onze draai gevonden. We hebben ontzettend veel mensen ontmoet, zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Het leuke is dat we erg veel complimenten hebben gehad. Ook van zowel bekenden als volslagen vreemden. Dat geeft ons energie om ook volgend jaar weer ons best te doen.

In het nieuwe jaar gaan we weer fris van start. Er staat een team van 6 enthousiaste junior reporters klaar om samen met ons aan de slag te gaan. En ook onze vertrouwde columnisten gaan met ons mee naar 2019.

Tot slot wensen we u allen een knallend, spetterend en gezond nieuw jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*