Kids First COP groep en WeFitness bewegen samen in Reitdiephaven

In november is buitenschoolse opvang Kids First Reitdiephaven gestart met een “actieve” samenwerking met de naastgelegen sportschool WeFitness. Ook kinderen van de buitenschoolse opvang in Gravenburg zullen bij deze activiteiten aanhaken. De sportieve activiteiten (zoals dans, voetbal en bootcamp) vinden voornamelijk in de buitenlucht plaats.

Marieke Wijninga, woonachtig in de Reitdiepwijk en moeder van drie sportieve dochters is werkzaam als communicatieadviseur bij Kids First COP groep. Zij benadrukt: “In deze wijk is gezondheid en beweging een item dat bij de bewoners hoog in het vaandel staat. Een buitenschoolse opvang die hier serieus op inhaakt, is er op dit moment nog niet. Daarom is het een goed moment en een uitgelezen kans voor Kids First COP groep om in deze behoefte te voorzien!”

Naast de samenwerking met WeFitness kunnen de kinderen binnenkort ook starten met het volgen van zwemlessen tijdens de BSO-uren. Ouders worden door de samenwerking tussen Zwemcentrum Zuidhorn en Kids First COP groep ontzorgd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*