WE Fysio Reitdiephaven

WE Fysio Reitdiephaven
Met een strippenkaart naar een gezond lichaam

Reitdiep – De combinatie fysiotherapie en fitnessinstructie is handig in een tijd waarin meer en meer mensen gaan sporten en blijven sporten. Wie daar om welke reden dan ook begeleiding bij nodig heeft, is bij Joram Drenth van WE Fysio helemaal aan het goede adres: als gediplomeerd fysiotherapeut kent hij alle botten en spieren van het menselijk lichaam. Die kennis neemt hij als fitnessinstructeur mee. Fitnessen onder zijn begeleiding betekent verantwoord bewegen en gericht werken aan een goed gestel. Dat klinkt aanlokkelijk, en al helemaal met zijn nieuwe aanbieding: een strippenkaart voor 10 behandelingen, een heel jaar geldig en dat voor slechts €199!

Het voordeel van een strippenkaart is dat de klant niet het gevoel heeft vast te zitten aan een abonnement. En tien behandelingen is ook een overzichtelijke hoeveelheid: “Het is mijn doel om in die periode mijn klanten zover te krijgen dat ze weer helemaal zelfstandig kunnen sporten.”

Heel de mens
“Met elke klant voer ik gratis een uitgebreid intakegesprek. Elke behandeling – elke reeks behandelingen – wil ik helemaal toesnijden op wat ieder individu nodig heeft. Ik moet de hele mens leren kennen. De ene klant komt bij mij na afronding van de behandeling van een kniebreuk. Medisch gezien is het dan klaar, maar vaak durft zo iemand nog niet meteen weer op eigen houtje te gaan sporten. Een andere klant wil gewoon weer graag aansterken na een ziekenhuisopname. En een derde wil verantwoord leren fitnessen met een chronisch zwakke rug. Met ieder klant bespreek ik naar welk doel we willen toewerken. Tijdens de behandelingsperiode blijf ik de klant voortdurend observeren en blijven we praten. Tot het doel is bereikt: het moment dat de klant weer zijn eigen gang kan gaan in het fitnesscentrum.”

Alles inbegrepen
We Fysio past heel goed in de filosofie van We Fitness Lifestylecentrum waarin de praktijk gevestigd is. Manager Barbara Croes: “Als fitnesscentrum willen we onderscheidend zijn. De naam ‘Lifestylecentrum’ is bewust gekozen. We doen ons best onze klanten een gezonde leefstijl aan te leren. Natuurlijk hoort bewegen daarbij. Maar ook gezonde voeding natuurlijk. Ook op dat gebied kunnen wij adviseren. Ik zou zeggen: kom eens langs voor een intakegesprek en probeer de gratis (!) weekkaart waarmee je dus zeven dagen lang WE Fitness kunt uitproberen!”

“Net een buurtcafé”
Opvallend is het aantal senioren dat gebruik maakt van WE Fysio en WE Fitness. Dat komt niet alleen door de op zestigplussers toegesneden activiteiten van WE Fitness, of door de op fysiotherapie gestoelde begeleiding door Joram Drenth. Het komt ook door de ruime koffiekamer in het gebouw. “Dat sociale aspect”, zeggen Joram en Barbara in koor, “is erg belangrijk. Mensen ontmoeten elkaar hier ook voor een praatje. Het is hier vaak net een buurtcafé, zo gezellig!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*