AFRIT 36 VAN JULIANAPLEIN NAAR RING WEST DICHT

Omreiden via Hoogkerk

Van vrijdag 31 maart 22.00 uur tot maandag 17 juli 06.00 uur is afrit 36 op de zuidelijke ringweg (N7) naar de westelijke ringweg (N370) dicht. Het gaat om de afrit voor verkeer vanaf het Julianaplein naar Ring West. Auto’s rijden om via Hoogkerk, of via de andere ringwegen.

Omleidingen

Verkeer vanuit de richting Assen heeft twee opties, afhankelijk van de bestemming. Optie één is om via de zuidelijke, oostelijke en noordelijke ringweg naar Ring West te rijden. De tweede optie is bij Hoogkerk (afrit 35) van de A7 te gaan en via de Johan van Zwedenlaan en het Hoendiep weer naar Ring West te rijden. Verkeer vanuit Hoogezand wordt omgeleid via de overige ringwegen. Automobilisten kunnen de gele borden met nummer 8 volgen voor deze omleiding.

Laan Corpus den Hoorn naar Ring West open

De verbindingsweg vanaf de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn naar de westelijke ringweg (N370) gaat vanaf vrijdag 31 maart 06.00 uur weer open.

Werkzaamheden

Er wordt voor het project Aanpak Ring Zuid gewerkt aan de nieuwe verbinding tussen de zuidelijke en westelijke ringweg. De nieuwe verbindingsboog is hier al goed te zien en wordt de komende maanden afgebouwd en aangesloten.

Meekijken

Meekijken naar deze werkzaamheden? Dat kan via de webcam bij het Vrijheidsplein.

Andere afsluitingen

Er zijn meer afsluitingen deze periode. Bekijk overzicht van begin april of kijk op onze Slimme kaart voor complete overzicht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*