Afvallen met behulp van hypnose

Veel mensen met overgewicht hebben een lage dunk van zichzelf, schamen zich en verwijten zichzelf dat ze geen wilskracht hebben, ondanks dat ze al vele malen door de wilskracht veel kilo’s zijn kwijtgeraakt.
Mensen met overgewicht krijgen veel negativiteit over zich heen en worden soms niet serieus genomen. Ze voldoen namelijk niet aan het ideaalbeeld van gezondheid. Tegenwoordig is gezondheid aan slank gekoppeld. Ze vallen af, maar komen ook weer aan. Er zijn diverse oorzaken aan te wijzen, maar meestal ligt de sleutel tot de oplossing in de onderliggende emoties en overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan ‘er niet toe doen’, of ‘niet goed genoeg’ zijn, en zo zijn er nog wel een paar te noemen.
Het ‘Virtuele Maagband’-programma
Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen. Hypnose is geen slaap of narcose. Je blijft je bewust van je omgeving zonder controleverlies. Het ‘Virtuele Maagband’-programma is een heel traject en bestaat uit een intake en 3 sessies. Je wordt begeleid op je weg naar jouw ideale gewicht. Het traject bestaat uit het plaatsen van de virtuele maagband en het stevig werken aan de onderliggende emoties en overtuigingen, zodat je ook geen jojo-effect krijgt. We bespreken wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom het je tot nu toe niet is gelukt. Je gaat nieuwe doelen stellen en de virtuele maagband wordt vervolgens door middel van hypnose geïnstalleerd. Verder worden er nieuwe gewoontes bij je ingebracht, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen. De grootste voordelen van afvallen met hypnose is dat je geen honger hoeft te lijden. En je hoeft bovendien niet meer over immense wilskracht te beschikken. De virtuele maagband is een bijzonder goed alternatief voor de normale operatieve maagband. De virtuele maagband kan, zonder de risico’s van een operatie, de gezondheid en het leven van veel mensen verbeteren. Dankzij de kennis die we nu hebben over de werking van ons brein en met de kracht van hypnose, is het mogelijk om, met behoud van de voordelen van een chirurgische maagband, een virtuele maagband te plaatsen. Er is geen lang voortraject en een heel hoog BMI nodig. Daarbij is het succes van het ‘Virtuele Maagband’-programma bij Rise Hypnotherapie heel erg groot
Ben jij eraan toe om de stap te maken en voor jezelf te kiezen? Neem dan contact op of kijk op de website.

Rise Hypnotherapie
Kochstraat 1-2
9728 KA Groningen
085-2736366
info@hypnotherapie-groningen.nl
www.hypnotherapie-groningen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*