Avond4daagse – Home Edition juni tot en met augustus

Hoogkerk – Heb je de Avondvierdaagse dit jaar gemist? Dan is het toch nog mogelijk om deze tot eind augustus alsnog te lopen. De Avondvierdaagse Hoogkerk doet mee aan de Avond4daagse – Home Edition.

Wat is de Avond4daagse – Home Edition?
In de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020 worden de vier dagen gelopen. Er kunnen drie afstanden gelopen worden: 2,5 – 5 – 10 km. Het woonadres is de start- en aankomstplaats. De routes worden via de app van eRoutes aangeboden.

Tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. De deelnemer bepaalt zelf het geschikte moment om te wandelen.
Elke deelnemer die in de postcodegebieden 9744, 9745 of 9727 woont, steunt de Avondvierdaagse Hoogkerk. Als tegenprestatie reiken zij daarvoor een medaille uit.
Inschrijven kan via https://eroutes.nl/nl/avond4daagse en deelname kost € 5,- per deelnemer. Ga voor meer informatie naar www.avond4daagse.nl.

Emballage actie bij Albert Heijn in juni en juli 2020
Om een leuk en feestelijke Avondvierdaagse te organiseren speelt veiligheid een steeds belangrijkere rol. Om de avondvierdaagse te organiseren werken we met veel vrijwilligers en moeten we meer professionele verkeersregelaars inhuren. Om dit te bekostigen hebben we naast het inschrijfgeld ook donaties nodig.

We willen graag de Avondvierdaagse blijven organiseren. Onze trouwe sponsor Albert Heijn biedt ons de mogelijkheid om donaties in te zamelen middels de inzamelingsactie van emballage bon(nen) in de maanden juni en juli. Doet u mee?

Met uw donatie kunnen we de avondvierdaagse op een veilige, leuke en feestelijke manier blijven organiseren!

Naast de vele vrijwilligers die elk jaar meehelpen bij de Avondvierdaagse Hoogkerk, zijn wij sinds een aantal jaren verplicht om extra professionele verkeersregelaars in te huren. Hier hebben we helaas geen budget voor.

Uw donatie willen we vooral gebruiken voor het inhuren van deze verkeersregelaars.
Stichting Avondvierdaagse Hoogkerk
E-mail: avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com
Voorzitter: Dirk Jan Rutgers / Secretaris: Diet Kunst
Spaartermijn: juni en juli 2020

1 Comment

  1. De Wingerd ZML loopt deze 2 weken op dinsdag en donderdag 4x 5km de 4Daagse Home Edition.
    Data: 15, 17, 22, 24 september tussen 9:00 en 10:00, en tussen 11:00 en 12:00.
    Op donderdag 24 september houden we een feestelijke intocht op de P plaats voor onze school aan de Zuiderweg. (Voorheen P plaats Yankee Doodle).
    Misschien leuk om even te komen kijken voor de Westerkrant?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*