Bakkerij Hoekstra opent nieuw filiaal in Hoogkerk!

Hoogkerk – In Bedum is Bakkerij Hoekstra al sinds 1940 een garantie voor kwaliteit en creativiteit. Puur ambachtelijk én dichtbij. Met een uitgebreid assortiment brood, koek, banket en vele speciale, lekkere en authentieke producten. Van die ervaring en kennis kunnen nu ook de inwoners van Hoogkerk en omstreken volop profiteren. Want daar openen Wouter en Femke Jacobs op dinsdag 1 februari aan de Zuiderweg hun nieuwe filiaal. En daar hebben ze heel veel zin in!

Even voorstellen
Wouter (34 jaar) en Femke (32) zijn de trotse ouders van dochters Fleur (8) en Sofie (3) en wonen inmiddels al weer vele jaren in Bedum. De laatste jaren zelfs boven hun bakkerij en dat maakt de betrokkenheid nog groter. Wouter wilde eerst architect worden maar maakte op zijn 19e de switch naar de bakkerswereld en neemt dus inmiddels al weer vijftien jaar bakkerservaring mee naar Hoogkerk. Femke kwam op haar zestiende als leerling in de bakkerij en is tegenwoordig helemaal op haar plek als banketbakker.
Zij namen Bakkerij Hoekstra in 2015 over en hebben de winkel aan een grondige remake onderworpen. Het jonge echtpaar moest even zijn weg zien te vinden in het ondernemerschap maar kunnen inmiddels vol enthousiasme vaststellen dat het goed gaat. Bakkerij Hoekstra is een prachtig bedrijf met een uitstekend toekomstperspectief en daar past de opening van een nieuw filiaal prima in.
Wouter en Femke werken graag met regionale producten en dus halen ze hun grondstoffen grotendeels uit de buurt. Inmiddels is al meer dan de helft van het gebruikte meel afkomstig van de tarwevelden van agrariërs uit de provincie Groningen en Friesland. “We kennen de oorsprong van meel en bloem en weten waar het vandaan komt. In veel van onze producten zitten lokale grondstoffen. Onze vakkundige bakkers maken daarvan dagelijks de lekkerste broden, smakelijke gebakjes en speciale producten voor bijzondere momenten. Ook melk, eieren en aardbeien halen we uit de regio zelf.”

Filiaal Hoogkerk
Vanaf dinsdag 1 februari opent het filiaal Hoogkerk van Bakkerij Hoekstra zijn deuren en daar is lang naar uitgekeken. De winkel is vijf dagen in de week geopend. Dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur en zaterdags van 08.00 tot 16.00 uur. De verkoopmedewerksters Anja, Carla, Yvonne, Joke en Iris helpen hun klanten graag verder. En tijdens deze eerste openingsdagen kan men ook kennis maken met Wouter en Femke Jacobs zelf.
Redenen genoeg dus om langs te komen. Want Bakkerij Hoekstra, dat is lekker(s) van dichtbij. Al hun producten worden vanuit Bedum dagvers aangeleverd in Hoogkerk. In de winkel vind je altijd wel iets lekkers voor elk eetmoment. En dat kun je vanaf 1 februari ervaren!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*