Braggelteam Hoogkerk weer thuis na een rit van 1250 km

Hoogkerk – Afgelopen zaterdag kwamen ze weer aan om 20:00 uur savonds de barrels van het braggelteam Hoogkerk, na een rit van 14 uur en 1250 km.

11 februari vertrokken 7 barrels vanuit Hoogkerk naar Zweden in 8 dagen met als hoogste punt Jokkmokk. Samen met het braggelteam Hoogkerk en de SCANDIC RUN een nieuwe reisorganisatie, SCANDIC RUN verzorgde de route en de leuke dingen. Dus denk je nou van hey dat lijkt mij ook wat? Neem dan een kijkje op www.scandicrun.com voor meer informatie.
Vrijdagavond 11 februari stapten ze in Travemunde op de boot om vervolgens zaterdagochtend in Trelleborg aan te komen. Daar startte de reis van ongeveer 5350 km. Wat een belevenis van elanden tot sneeuwscooters, van een autokerkhof tot het Volvomuseum en bijna alles was live te volgen via de Facebook van Braggelteam Hoogkerk.
Dinsdag bereikten ze het hoogste punt van de week Jokkmokk de poolcirkel. Vanuit daar gingen ze langzaam weer naar beneden. Bert en Benice, Peter en Robert, Nick en Philip, Niels en Edwin reden met 4 Volvo’s V70.
Amber en Ramon reden met een Volvo 940, Robin en Mick reden mee met een Mercedes, Harm en Hendrik met een Ford Ranger.
Alle auto’s hebben het goed vol gehouden, zo kreeg iedereen bij thuiskomst ook een warm onthaal door familie en vrienden. Op naar volgend jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*