De voorbereidingen zijn in volle gang

Je moet er nu misschien nog niet aan denken om te zwemmen in een buitenbad, maar de vrijwilligers en het bestuur van Stichting Zwembad Hoogkerk wel. Zij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen zodat het zwembad op zondag 28 april open kan gaan.

De zwemactiviteiten zijn in de maak, de tarieven worden bepaald en de site gaat under construction om straks weer alle informatie goed te kunnen weergeven. Het team van de techniek checkt alle apparatuur en heeft een begin gemaakt met de klussenlijst. Het bestuur is daarnaast druk bezig om het zwembad meer duurzaam te maken. Er komen twee warmtepompen om het zwembad te verwarmen en om de warmte vast te houden komen er nieuwe lamellen die over het water gelegd kunnen worden. De gemeente helpt ook mee. Zo hebben zij flink gesnoeid bij de fietsenstallingen, gaan zijn nog snoeiwerkzaamheden doen aan de bomen en gaan zij helpen om de tegels onkruidvrij te borstelen.

Vrijwilligers

Kortom veel bedrijvigheid in en om het zwembad. Een heel groot deel wordt gedaan door een groep vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers kan ons zwembad niet bestaan. Deze groep kan nog versterking gebruiken. Dus draag je het zwembad een warm hart toe en heb je nog een beetje tijd over, geef je dan op als vrijwilliger bij het zwembad via info@zwembadhoogkerk.nl

NLDoet dagen

Op 15 en 16 maart zijn er de NLDoet dagen. Ook het zwembad doet hier aan mee. De vrijwilligers en het personeel van het zwembad steken dan de handen uit de mouwen. De brandweer komt op vrijdag 15 maart ook een handje helpen. Zij gaan de zwembadbassins leeg pompen en helpen met het schoonspuiten. Op deze dagen kan het zwembad veel hulp gebruiken. Vanaf 09.30 uur is het hek open en staat de koffie klaar. Ook voor de lunch wordt gezorgd. Natuurlijk mag je beide dagen komen helpen, maar ook een dagdeel is goed. Je kunt je opgeven via: info@zwembadhoogkerk.nl

Toezichthouders nodig

Om alle bezoekers dit jaar weer veilig te kunnen laten zwemmen hebben wij nog toezichthouders nodig. Ben jij 18 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om te werken in ons zwembad, neem dan contact op via info@zwembadhoogkerk.nl. Voor toezichthouder heb je bepaalde diploma’s nodig. Heb je deze diploma’s niet en wil je wel graag bij ons aan de badrand staan? Dat kan. Stichting Zwembad Hoogkerk biedt jou de mogelijkheid om de benodigde diploma’s te halen. Neem voor meer informatie contact op met info@zwembadhoogkerk.nl.

foto: De Gemeente heeft geholpen met snoeien.

Foto zwembad: De bassins moeten worden schoongemaakt, met hulp van de brandweer

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*