Dit zijn de vijf thema’s van Sterk Hoogkerk 2024

De vijf thema’s van Sterk Hoogkerk 2024 zijn op 26 maart vastgesteld. Van 11 tot 24 maart konden mensen online hun voorkeur doorgeven voor vijf van de zeventien thema’s. Daarnaast zijn er bijeenkomsten geweest: voor mensen met een lager inkomen, voor kinderen en jongeren, en de afsluitende bijeenkomst op 26 maart. Online stemden 248 mensen mee, en tijdens de bijeenkomsten 45 mensen. Omdat het onderlinge gesprek een belangrijk onderdeel is van Sterk Hoogkerk, tellen de op de bijeenkomsten uitgebrachte stemmen samen even zwaar als het totaal van de online stemmen. Dit zijn de vijf thema’s geworden:

  • Sport en Bewegen 
  • Verkeer 
  • Kinderen en jongeren 
  • Veilig Hoogkerk 
  • Schoon Hoogkerk 

Hoeveel geld krijgt elk thema?

Op zaterdag 13 en dinsdag 16 april bepalen we samen hoe we het geld over de vijf gekozen thema’s verdelen. Iedereen die in Hoogkerk, Gravenburg, Buitenhof, Vierverlaten of Leegkerk woont kan hieraan meedoen. Ook dit doen we weer door het gesprek met elkaar aan te gaan. Hoe belangrijk is elk thema? En waarom? Hoeveel geld krijgt elk van de vijf thema’s? Zo verdelen we samen het budget voor Sterk Hoogkerk.
De belangrijke stap van het geld verdelen kan niet online. Daarom houden we twee bijeenkomsten, op 13 en 16 april, zodat je kunt kiezen aan welk bijeenkomst je deelneemt. Op 16 april wordt de definitieve uitslag bekendgemaakt.

Let op: je kunt maar aan één van deze bijeenkomsten meedoen!

Zaterdag 13 april: Geld over de vijf gekozen thema’s verdelen

Kerkgebouw De Verbinding (Hoendiep 232) 15.00 uur – 17.00 uur
Met activiteitenprogramma voor kinderen.

Dinsdag 16 april: Geld over de vijf gekozen thema’s verdelen en de uitkomst
Dorpshuis Hoogkerk (Zuiderweg 70-4) 19.30 uur – 22.00 uur 

 

Wil je meer weten over de uitslag? Ga dan naar sterkhoogkerk.nl  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*