Gouwe ouwe avond groot succes

Door: Henk Hazekamp

Het bleek weer een gouden greep om voor de, zo langzamerhand traditionele, GOUWE OUWE AVOND de 60/70 jaren bands Crossroad The Band en Johnny Dynamite and The 4 Men vast te leggen. De bands brachten op een voortreffelijke wijze de rock-muziek uit de vroegere jaren ten gehore. De in grote getale aanwezige rock-liefhebbers genoten met volle teugen in een sfeervolle entourage. De muziek sloeg enorm aan. Al vanaf de eerste klanken werd de dansvloer enthousiast bevolkt door de ‘good old’ rock(st)ers. Dit zette zich door tot in de kleine uurtjes. Tot groot genoegen van een ieder mocht de klok met toestemming met een uur teruggedraaid worden. Het voordeel was dat de muziek, op verzoek van de warmgedraaide dansers, nog een paar nummers als toegift speelde.
Opvallend was dat naarmate de avond vorderde de dansparen ( waarschijnlijk door de versnaperingen) er steeds meer uitzagen als een geoliede machine. Niet kapot te krijgen.
Met soepele benen en een zeer !vol!daan gevoel verlieten de rockers de zaal om vervolgens met swingende benen, via de trap, op weg naar de welverdiende rust het Dorpshuis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*