Help Chantal Kingma naar de titel

Hoogkerk – Ik ben Chantal Kingma, 16 jaar oud uit Hoogkerk en ik maak sinds 8 maart 2020 kans op de titel Miss Teen of Groningen 2020.

Ik ben gescout door 3 scouts, waaronder ook finalisten van vorig jaar, via instagram (@chantalkingma). Ik twijfelde eerst wel, is dit wel iets voor mij? Maar ik dacht, waarom ook niet? Het is een kwestie van knop omzetten. Ik wil met deze verkiezing nieuwe ervaringen op doen. Natuurlijk ga ik voor de winst, ik wil een voorbeeld kunnen zijn voor mensen.

Dat is ook wat deze titel inhoud. Ik wil mensen meebrengen dat je jezelf moet blijven en je jezelf moet accepteren zoals je bent, ondanks wat anderen van je vinden.

Casting/finale
Ik heb mij dus ingeschreven en als je gescout bent mag je gelijk door naar de casting, die 8 maart 2020 plaats vond. Je hebt drie rondes: Voorstelronde, bikini ronde en de Engelse vragen ronde. Alle drie de rondes gingen voor mijn gevoel wel goed. Mijn Engelse vraag was: Waarom zou je deze kroon willen winnen? Dat werd aan mij gevraagd door de hoofdsponsor van Miss Beauty of Groningen: Madam Peach. Mijn antwoord daarop was: Als eerste is het al een super leuke ervaring en ik kan het met mij meenemen naar de toekomst. Dat is ook zeker wat ik ga doen mocht ik deze titel tijdens de finale winnen. Wanneer de finale is, is nog niet bekend door wat er nu speelt met het Coronavirus.
Mocht ik deze titel niet winnen, ben ik toch trots op mijzelf dat ik het tot hier hebt bereikt. We gunnen het elkaar ook allemaal.

Wel kun je mij tot die tijd nog steunen en mij dichterbij de kroon te laten komen. Dat kan door:
Poll Groningen Chantal naar 3010 te sms’en.

(€1,10 per ontvangen bericht. Je kan zo vaak stemmen als je wilt, houd wel rekening met de kosten)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*