Hoogkerk doet mee aan de Avond4daagse – Home Edition

Hoogkerk – Vind je het ook zo jammer dat er dit jaar geen avondvierdaagse georganiseerd kan worden? Niet getreurd, het is mogelijk om je eigen vierdaagse te lopen! De Avondvierdaagse Hoogkerk doet ook dit jaar weer mee aan de Avond4daagse Home Edition

Wat is de Avond4daagse – Home Edition?
Met de Home Edition loop je je eigen Avond4daagse. Dus niet in grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. En je bepaalt zelf wanneer je loopt.
Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… De routes ontvang je via de e-routes app en starten vanaf je huisadres of een ander zelfgekozen punt.

Je kunt hierbij kiezen uit routes van 2,5 – 5 – 10 km. De e-routes app is dit jaar uitgebreid met leuke berichten die je tijdens je wandeling ontvangt. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis!

Elke deelnemer die in de postcodegebieden 9743, 9744, 9745, 9746 of 9727 woont, steunt de Avondvierdaagse Hoogkerk. Als tegenprestatie reiken wij dan de medaille uit. Woon je in een ander postcodegebied? Dan kun je ook gewoon meedoen. Je medaille ontvang je dan via de wandelbond.

Inschrijven?
Vanaf 29 maart kun je je inschrijven via www.avond4daagse.nl en zoek dan naar Hoogkerk of ga rechtstreeks naar onze inschrijflink: www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/hoogkerk. Deelname kost € 6,50 per persoon.

Veel wandelplezier!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*