Hoogkerker Ferdi verovert hart van Prince Charming

Hoogkerk – Na de zinderende finale en -reünie van Videoland’s programma Prince Charmng, verovert Hoogkerker Ferdi Pool alsnog het hart van de Limburgse Marvin.

Na diepgaande gesprekken op het strand en een ultra-romantische date in een helikopter wist de kijker het zeker: Ferdi gaat met Marvin mee naar huis. Er werd zelfs gezoend en gesproken over relatiemateriaal. Echter, het programma kreeg na 7 afleveringen tóch een verrassend einde. Marvin koos namelijk voor medekandidaat Marnix. Net als vele anderen, was het duidelijk dat ook Ferdi zijn keuze niet zag aankomen.

Dat het programma vol verassingen zit bleek later nogmaals: de reünie en tevens laatste aflevering eindigde met een grote plot twist. Nadat presentator Rick Brandsteder met iedere kandidaat heeft teruggeblikt op het avontuur, komt uiteindelijk de vraag ter sprake waar iedereen op zit te wachten: zijn Marvin en Marnix nog samen? Nee, blijkt het antwoord. In een video wordt duidelijk dat Marvin de verkeerde keuze heeft gemaakt. Tijdens de reünie geven zowel Marnix als Marvin aan dat ze door de romantische bubbel op Sicilië liefde hebben verward met vriendschap.

De nuchtere Ferdi zegt dat hij echt wel even heeft moeten nadenken over Marvins woorden: “ik werd op een morgen wakker met een appje van Marvin, waarin hij vertelde de verkeerde keuze te hebben gemaakt. In eerste instantie denk je: ik ben geen tweede keus. Toch heb ik naar mijn gevoel geluisterd en al heel snel mijn ego aan de kant gezet. Daar ben ik nu heel blij om. We zijn ontzettend verliefd en sinds 2 maanden officieel samen”.

Het stiekem daten ging daarna niet zonder slag of stoot, gaat de Groninger verder. “We konden eigenlijk niet samen naar buiten. Zo lang het programma loopt, mag de uitslag natuurlijk niet uitlekken. De enkele keren dat we het tóch deden, maakten we onszelf onherkenbaar door een pet, een sjaal en een zonnebril te dragen. Daar hebben we erg om gelachen”. Ook tijdens de feestdagen, die de mannen bij elkaars familie hebben doorgebracht, ging de deur op slot en moesten gordijnen gesloten blijven.

Met allebei meer dan 100.000 volgers, zijn de love birds inmiddels heuse bekendheden op Instagram. “Na de laatste uitzending hebben we echt duizenden berichten gekregen. Super leuk dat iedereen zo met ons meeleeft”. De mannen kijken uit naar de toekomst. “We hebben het ontzettend fijn samen, het voelt gewoon heel goed. We zien wel hoe alles loopt. Voor nu zijn we vooral blij dat we samen naar de supermarkt kunnen”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*