Kinderdagverblijf Loetjoe wordt ook kindernachtverblijf Loetjoe’s nachtvlinders

Vanaf 1 januari 2022 is het ook mogelijk om opvang voor de nachten te regelen bij kinderopvang Loetjoe. Dit voor papa’s en of mama’s die in nachtelijke uren moeten werken. Op de opvang voor de nachtvlinders van Loetjoe heeft in het begin plek voor 4 kinderen met een uitloop naar maximaal 6.

Op alle doordeweekse nachten van 20.00 uur tot 08.00 uur zal er een lekker bed voor de kinderen zijn. Ook is er een avond dienst van 18.30 uur tot 23.30 uur. Ouders kunnen zelf bepalen hoeveel uren ze per maand willen inkopen, en die kunnen ze dan in overleg inzetten.
Het is zelfs mogelijk om de kinderen tot zaterdag middag en zondag middag 13.00 uur bij Loetjoe te laten, zodat er na een vermoeide nachtdienst eventueel een paar uurtjes slaap ingehaald kunnen worden, alvorens de kinderen alle aandacht weer krijgen van de papa’s en de mama’s.

Het kan ook zijn dat ouders even een lekker avondje willen stappen, en daarvoor is de nachtvlinders opvang ook in te zetten. Opa’s en Oma’s kunnen niet altijd oppassen, en een avondje zorgeloos aandacht aan elkaar kunnen geven, uit eten, een dansje of een mooie film, is zeker niet verkeerd. Als je dan van te voren weet dat je de kleine pas in de middag om 13.00 uur moet halen, kun je na het avondje stappen ook even goed uitslapen.
Wij van Loetjoe willen deze nachtopvang uitbreiding een kans geven. Zelf zien we het helemaal zitten. Een van onze medewerkers heeft het idee geopperd en zoiets moet je stimuleren.
De kosten van de nachten zullen hetzelfde zijn als overdag uren, maar de uren van de zaterdagen en de zondagen overdag tot 13.00 zijn 1 euro per uur duurder.
Wij hopen dat iedereen die de Nachtvlinders wel kan gebruiken, ons snel weten te vinden.
Groetjes Loetjoe

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*