Kringloop+ is weer beperkt open vanaf woensdag 3 maart om 10.00 uur

Vinkhuizen – Ook Kringloop+ doet aan winkelen op afspraak. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden via hun website waarbij een datum en tijdstip gekozen kunnen worden. https://kringloopplus.nl/winkelen-op-afspraak/

“Wij zijn blij dat we weer klanten kunnen ontvangen want dat is ook hard nodig”, zegt Erwin Sturing, directeur van Stichting Kringloop+. De lockdown met twee keer een sluiting binnen één jaar heeft heel veel gekost. Niet alleen financieel maar zeker ook sociaal. “We steken nog niet de vlag uit, maar we zijn blij weer klanten in de winkel te mogen toelaten. Wij zien u graag in de winkel, maar zijn uiteraard gebonden aan de Corona-maatregelen.”

Klaar voor de heropening
“Wij zijn helemaal klaar voor de heropening! Met twee keer zoveel dameskleding als voor de lockdown, 60% nieuwe voorraad boeken in de winkel, kleingoed waar zoveel leuks tussen zit en de electra-afdeling die zo vol is dat er niks meer bij gezet kan worden. In de winkel mogen wij een beperkt aantal klanten tegelijkertijd ontvangen en winkelen met een mondkapje is verplicht. De 1,5 meter-maatregel geldt in de hele winkel en er kan alleen met PIN betaald worden.
Tijdens de lockdown was het inbrengen van spullen wel toegestaan. Op afspraak halen en brengen wij ook weer goederen, maar hiervoor geldt nog steeds dat wij de woning niet binnengaan.
Ook zijn onze openingstijden verruimd, wij zijn voortaan van maandag t/m zaterdag open van 10.00 – 17.30.”

Videoshoppen en Marktplaats
Tijdens de tweede lockdown bleef het stil bij Kringloop+. “Achter de schermen werd er door een kleine groep vrijwilligers hard doorgewerkt. Klanten konden videoshoppen en ook op Marktplaats werden artikelen te koop aangeboden. Maar natuurlijk gaat er niets boven het “live” contact met onze klanten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*