KTA trots op groei atleten

Internationaal en Nationaal

De taekwondoka’s van Kazemi Taekwondo Academie hebben zich afgelopen weekend weer op internationaal en nationaal gebied bewezen.
In de categorie stijl haalden moeder en dochter Kunnekes in Utrecht respectievelijk goud en brons. Vooral dochter Lynn liet de afgelopen tijd een enorme groei zien niet alleen op het gebied van stijl, maar ook in het sparren.

Categorie sparring

Op het onderdeel sparring maakten Bluma Hazenberg en de broers Olav en Lasse Reigersberg grote sprongen.
Zij waren afgereisd naar het grandprix Luxemburg Open, een toernooi dat druk bezocht wordt door atleten uit alle werelddelen omdat het punten oplevert voor het wereldklassement.
De drie taekwondoka’s hadden als opdracht uit hun comfort zone te stappen en een tactiek uit te proberen die ze zich eigen moesten maken.
Hierin zijn ze goed geslaagd ook al hebben de taekwondoka’s de top 3 niet gehaald. “Het veranderen en uitproberen van tactieken brengt het risico van verlies met zich mee.
Doordat de sporters genoeg talent hebben, is dit een verantwoord risico en onderdeel van de ontwikkeling,” aldus trainer Habib. Het feit dat ze als Nederlandse taekwondoka’s op dit grote toernooi stonden en ze zich zo bewezen hebben is reden genoeg om trots op te zijn!

eigen foto’s

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*