Lever uw inbreng in voor het centrum Hoogkerk

Hoogkerk – Tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH) werd de presentatie gegeven van de conceptschets voor het centrum van Hoogkerk.

Deze schets is een uitwerking van de wens van veel bewoners voor aanpassing van het centrum. De schets is ontworpen door ingenieursbureau Sweco BV naar aanleiding van gesprekken met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden over thema’s als groen, klimaatbestendigheid, verkeersveiligheid en recreatie. Als u tijdens de vergadering van 31 mei niet de gelegenheid hebt gehad om commentaar te geven op de conceptschets, willen we u daarvoor tot 7 juni aanstaande de kans geven.

U kunt de schets inzien via Hoogkerkonline.nl en uw commentaar insturen via info@vwhoogkerk.nl of per post naar Vereniging Wijkraad Hoogkerk, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk.

Het is ons doel dat de schets breed gedragen wordt door Hoogkerkers. Daarmee willen we dan een beroep doen op de gemeente om de voorgestelde aanpassingen aan het centrum van Hoogkerk uit te voeren. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw inbreng!

Vereniging Wijkraad Hoogkerk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*