Loopgroep Hoogkerk heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Cosun Beet Company en Sterk Hoogkerk.

Woensdag 13 september heeft de Loopgroep Hoogkerk een sponsorovereenkomst gesloten met Cosun Beet Company en Sterk Hoogkerk.
Hiervoor zijn we niet alleen blij maar ook dankbaar!
Deze beide instanties hebben door deze overeenkomst de loopgroep voorzien van nieuwe kleding voor de komende vijf jaar.

Sinds 1995

Loopgroep Hoogkerk is opgericht in april 1995 door een aantal fanatieke lopers die indertijd spontaan bij elkaar  kwamen om een rondje te hardlopen.
Het doel van de loopgroep is met elkaar sportief en gezellig bezig te zijn. Binnen die gezelligheid is er ook ruimte om te presteren als je dat wilt.
We hebben niet alleen aandacht voor elkaar in de groep, maar ook aandacht voor de samenleving. Zo doneren we jaarlijks een vast bedrag aan een goed doel.

55 leden

Op dit moment zijn er 55 leden van verschillend niveau. Het niveau varieert van 4 mijl tot het lopen van een marathon.Regelmatig nemen we deel aan wedstrijden waarbij gezelligheid ook weer een belangrijk aspect is.
Zo gaan we zondag 19 november met grote groep in een touringcar bus naar Nijmegen om deel te nemen aan de 7 heuvelenloop van 15 km.
Jaarlijks organiseren we de Fakkelrun in Hoogkerk. Dit jaar a.s. vrijdag 22 september. Dit is een mooie gelegenheid voor jong en oud om een aantal ronden te gaan lopen en een test voor diegene die zich opgegeven hebben voor de 4 mijl van Groningen.

Heb je zin een keer mee te trainen ?
Je bent van harte welkom op de woensdagsavond om 19.15 uur en het vertrek is bij de sporthal in Hoogkerk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*