Na 51 jaar stoppen met volleyballen.

Woensdag 12 juni j.l. kwam er na 51 jaar een einde aan de actieve volleybalcarrière van Willy van der Veen bij Smash and Block Hoogkerk.
Ze begon als begin twintiger met volleyballen in de gymzaal aan de Bree Meyerstraat. Daarna kwamen er een paar dames bij die nu nog altijd deel uitmaken van het team (40+ jaar lid van de vereniging).
Samen hebben we heel wat meegemaakt. We begonnen met wedstrijden op recreatieniveau en speelden in kleine gymzaaltjes in de provincie. Bij nacht en ontij door kleine binnenweggetjes naar soms bijna onvindbare zaaltjes. Dan volleyballen en na afloop dronken we ranja in de kleedkamer, ja ja zo ging dat toen.

Later verhuisden we naar de sporthal en gingen we op wedstrijdniveau volleyballen. We werden meermaals kampioen maar degradeerden ook weer een paar keer.
Als team deden we mee aan toernooien, zoals een paar keer aan een nachttoernooi in sporthal Selwerd. Het toernooi waar we drie keer aan mee hebben gedaan en waar we het nog vaak over hebben was in Spanje in Llorett de Mar. Fantastisch was dat.
Met de bus heen; in een hotel overnachten en dan ’s ochtends volleyballen, ‘s middags vrij en ‘s avonds op stap. Geweldige herinneringen hebben we hieraan. We nemen nu nog elk jaar deel aan het Lycurgustoernooi op Ameland. Een lang weekend met zijn allen in een groot huis; samen koken, spelletjes doen, ook volleyballen natuurlijk, maar vooral veel plezier met elkaar.
Het huis voor volgend jaar is al weer geboekt en we hopen dat Willy dan weer van de partij is.

Trainen alleen nog

Een aantal jaren geleden zijn we als team gestopt met het spelen van wedstrijden en trainen nu alleen nog. Helaas is daar voor Willy nu ook een einde aan gekomen.
Als team vinden we dit ontzettend jammer maar we bedanken je voor alle jaren die we samen hebben gespeeld.

Het hele team dames recreanten van Smash and Block wenst je alle goeds voor de toekomst.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*