Nieuwe eigenaren wijkrestaurant Gabriel

Hoogkerk – Vanaf 1 september a.s. nemen Pieter van Delden en Robert Niewzwaag wijkrestaurant Gabriel over van Lentis.

Pieter van Delden werkt als kok inmiddels zo’n twaalf jaar in de keuken van het restaurant. Samen met Robert Niewzwaag krijgt hij nu de kans het restaurant over te nemen. Robert zal daarbij zorgdragen voor de bedrijfsvoering.

Kok Antonie Simonides is ook een bekend gezicht in het restaurant. Hij werkt er zo’n zeven jaar en blijft ook na 1 september in de keuken staan. Als team zullen zij de werkzaamheden en ontwikkelingen van het wijkrestaurant Gabriel voortzetten.

Plannen
Het restaurant is van grote waarde voor de wijk en voor de bewoners van woonzorgcentrum Gabriel. Naast gasten die in het restaurant komen eten wordt er veel gebruik gemaakt van de maaltijdservice aan huis. Pieter van Delden wil met enthousiasme en ondernemingszin het restaurant verder op de kaart te zetten in Hoogkerk. Niet alleen met goede maaltijden, ook met het organiseren van activiteiten en evenementen. Van modeshows tot kookwedstrijden: niets is hem te gek. De bewonerscommissie geeft aan erg content te zijn met de blijvende samenwerking met Pieter en Antonie en de aanvulling met Robert.

Per 1 september 2021 gaan wij de openingstijden verruimen, zodat het ook mogelijk is om vanaf 17.00 uur een warme maaltijd te laten bezorgen of te nuttigen in ons restaurant. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, telnr. 0505561610

Welkom!
U bent van harte welkom in restaurant Gabriel om gezellig samen te eten of om een kopje koffie drinken in onze sfeervolle ambiance.

Adres
Wijkrestaurant Gabriel
Gabrielstraat 4, 9744 KC Hoogkerk

3 Comments

  1. Ik schrok al maar gelukkig de medewerkers nemen het stokje over. De bewoners kunnen niet zonder jullie goede warme zorgen.
    Wens jullie een mooie warme succesvolle restaurant toe.
    Warme groet
    Roelie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*