Oproep vanuit de vereniging Nationale Feesten Hoogkerk

logo nationale feesten Hoogkerk

Hebben jullie ook zo de festiviteiten op Koningsdag gemist in Hoogkerk? Wij, vrijwilligers en bestuursleden van de VNFH, namelijk wel! Dit stimuleert ons des te meer om wederom een oproep te doen voor vrijwilligers om ervoor te zorgen dat de intocht van Sinterklaas in Hoogkerk wel door kan gaan dit jaar.

Gelukkig hebben we al een aantal positieve reacties gehad en we hopen dat dit zal leiden tot een uitbreiding van onze vrijwilligers, maar helaas nog niet genoeg om volgend jaar een spetterende Oranjemarkt te kunnen realiseren.

Oproep

Nogmaals doen wij dan ook een oproep aan de lezers van de Westerkrant om je aan te melden als vrijwilliger/bestuurslid van onze Vereniging. Ook hier geldt: “Vele handen maken licht werk”.
Waaruit bestaan deze werkzaamheden dan? Onder andere uit het meedenken over de invulling van Koningsdag, de Dodenherdenking, de Sinterklaasintocht, het benaderen van organisaties/personen betrokken bij deze vieringen, het aanwezig zijn tijdens deze evenementen voor het verlenen van hand- en spandiensten (opbouwen van de Oranjemarkt, de kraam van de VNFH bemannen, de artiesten presenteren, zorgen dat iedere gast verzorgd wordt, kort gezegd: zorgen met elkaar dat de hele dag voor iedereen een feestje is! Voor de Sinterklaasintocht betekent dit onder andere: de stoet organiseren en begeleiden, Sinterklaas en Pieten verzorgen en begeleiden, bevoorrading regelen, etc.). Mocht je geïnteresseerd zijn en/of nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@vnfh.nl. Op dit moment bestaat de VNFH nog uit 5 bestuursleden en een paar vrijwilligers, maar niet genoeg om genoemde evenementen te kunnen organiseren.

Aanwezig zijn op de vergadering?

Op 31 mei 2022 hebben wij een vergadering, waarvoor potentiële vrijwilligers/bestuursleden worden uitgenodigd, zodat zij kennis kunnen maken met het huidige bestuur en meer informatie kunnen krijgen over de inhoud van alle werkzaamheden. Hiervoor kun je je aanmelden via: info@vnfh.nl

Bestuur VNFH

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*