Oproep: wijzigingen voor de Wegwijzer 2022

Hoogkerk – De Wegwijzer, de handige wijkgids voor Hoogkerk en omstreken. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de nieuwe Wegwijzer die in januari 2022 uitkomt.

Met informatie over voorzieningen, sport, verenigingen, bedrijven en meer. De Wegwijzer heeft een oplage van 5.400 stuks en wordt jaarlijks verspreid. Alle huishoudens in het werkgebied van de VWH krijgen een exemplaar. Dus Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk).

Lever uw gegevens aan!
Wij proberen een zo volledig mogelijk overzicht te maken van alle voorzieningen, verenigingen en bedrijven in Hoogkerk en omstreken. Hebt u een bedrijf in de regio en wilt u graag een plek hebben in de Wegwijzer? Zijn uw gegevens gewijzigd? Wilt u aandacht geven aan uw vereniging, cursus of activiteit? Ziet u in de huidige Wegwijzer gegevens die niet kloppen, ondernemingen of verenigingen die niet meer bestaan? Neem dan contact met ons op!
Lever uw gegevens aan voor 1 november 2021 via info@vwhoogkerk.nl
De huidige versie van de Wegwijzer is terug te vinden op hoogkerkonline.nl onder de kop ‘VWH’. Wijzigingen die wij het jaar door krijgen worden aangegeven op deze webpagina en verwerkt in de nieuwe Wegwijzer.

Adverteren
Het is ook mogelijk een advertentie te plaatsen in de Wegwijzer. Neem daarvoor contact op met de uitgever, RoComm BV via info@rocomm.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*