Pietenbezoek bij kinderen van speeltuinvereniging VHJ

Hoogkerk – Ineens was daar een filmpje van Sinterklaas op YouTube. Door de coronatijd mogen Sinterklaas en de pieten dit jaar niet naar speeltuinvereniging VHJ komen. De Sint en zijn pieten zijn erg verdrietig.

Het is daar namelijk altijd erg gezellig en goed geregeld door alle vrijwilligers. Sint en zijn pieten voelen zich daar elk jaar weer zeer welkom. Maar dan gaat de telefoon in de inpakkamer van de pieten. Hoofdpiet neemt op……Jelte Veen van VHJ, de voorzitter, hij heeft een plan bedacht, dat de pieten toch naar Hoogkerk kunnen komen. De pieten mogen in tweetallen bij de kinderen die lid zijn van VHJ langs. Ze kunnen aanbellen en geven de cadeautjes af. Toch nog een beetje een feestje! De pieten gaan het gauw aan Sinterklaas vertellen. De Sint vertelt daarna aan de kinderen dat ze vrijdagavond 27 november thuis moeten blijven.
Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De pieten gingen 2 aan 2 op pad. Wat zijn ze bij veel lieve kinderen geweest. Het was ondanks alles, toch nog een geslaagde avond. Gelukkig hebben de pieten heel veel blije gezichten gezien van zowel klein als groot. Als extraatje hebben de pieten ook alle vrijwilligers van VHJ in het zonnetje gezet. Ze hebben een klein presentje gekregen. Het is natuurlijk een zeer rare tijd maar we hopen dat de speeltuinvereniging VHJ volgend jaar weer allerlei leuke activiteiten kan organiseren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*